tiistai 25. syyskuuta 2007

Lettuja!

Kiirettä pitää edelleen!
Huomasin tässä eräänä päivänä, että koko loppuvuoden KAIKKI viikonloput ovat täyteen buukattuja, ihan jouluun asti. Kuullostaa (ja tuntuu) hurjalta, mutta sen ei saa antaa ottaa yliotetta. Kunhan menee päivä kerrallaan ja hoitaa päivittäin jotain tärkeitä asioita pois alta, niin hyvä tulee!

Laitan myöhemmin listaa tulevista markkinoista ja muista tapahtumista missä olen hyörimässä, kunhan kaikki päivämäärät varmistuvat.

Ajattelin kirjoitella ajatuksia tässä odotellessa, keittiössä tekeentyy lettutaikina, jonka käyn kohta paistamassa. Kaapit olivat totaalisen tyhjät, mutta lättyjä sentään saan!
Täytyy katsoa nyt oman jaksamisen mukaan tuota koulua, eli jos joskus tuntuu siltä ettei kertakaikkiaan jaksa mennä kouluun, niin pitää vapaapäivän ja hoitaa kouluhommat kotoota. Ei saa vetää itseään piippuun! Varsinkin kun minulla on nuo viikonloput niin täysiä, ettei ehdi lataantua.

Nyt minulla on työnalla kaksi huovutettua hattua, jotka tilattiin alkukesästä Halikon muinaismarkkinoilta (mikä muuten olivat kesän ehdottomasti paras tapahtuma!). Toisen hatun mallina on Amerika akita - rotuinen koira, aika mielenkiintoinen projekti siis! Mutta tänään aion värjätä niintä ja punoa kovasti. Ehkä samalla kuuntelen myös äänikirjaa (Kirstin, Kaari Utrion esikoisteos, jota kirjoittaessaan hän oli suunnilleen minun ikäiseni). Koska rakastan kirjoja ja lukemista, olen löytänyt joitain vuosia sitten loistavan keinon käyttää kaikki aika hyödyksi: ÄÄNIKIRJAT! Kuullostaa ehkä mummolta, mutta siten sain "luettua" vihdoin minua kauan piinanneen Sinuhe Egyptiläisen, jota en millään saanut luettua. Ja kuunnellen se meni kuin vettä vaan ja oli älyttömän hyvä kirja, kuten arvata saattoi.

No, se kirjoista. Yritän edelleen kovasti saada nettisivujen tuoteosiota auki, mutta kun aika on rajallinen, se siis ikävä kyllä viivästyy.

Täytyy ruveta suunnittelemaan punontakurssin rottinkiaiheita eli niitä nukenvaunuja ja sienikoria. Ja tehdä testi "Kuinka assertiivinen olet?" Kaikkea sitä koulussa oppiikin!

Ei kommentteja: