sunnuntai 16. syyskuuta 2007

Hyviä tunteita

Terveisiä Kouvolasta 30-luvun markkinoilta!
Vettä satoi ja tuuli melkein koko päivän ja oli tosi kylmä, mutta voi niin mukavaa. Myynnillisestikin oli oikein hyvä päivä. Kasvivärjätyt langat vietiin käsistä, ja kortteja meni tosi hyvin kanssa. Istuimme Varpu-Tontun (Varpun Tonttupajasta)kanssa ja kerimme lankaa ja juttelimme mukavia kun ehdimme. Asiakkaita kävi paljon ja saimme erittäin hyvää palautetta. Meillä oli heidän mukaan markkinoiden paras koju ja kauniita ja laadukkaita tuotteita! Ihmisten suora ja avoin palaute lämmittää, varsinkin silloin kun se on hyvää. Ja luulen, että saimme lisää asiakkaita Ulpukkaan Kouvolan suunnalta.

Takaisinajomatkalla juttelimme paljon elämästä ja yrittämisestä ja rahatilanteesta noin niikuin yleisesti. Varpu sanoi, että minä kyllä pärjään ja tulen pärjäämään jatkossakin tällä saralla. "Jos sinä et siihen pysty, niin sitten ei kukaan" sanoi Varpu, ja se tuntui hyvältä!

Kävin tekemässä Ylen sivuilla testin "Elämä pelissä" (jonka mukaan muuten elän 89- vuotiaaksi näillä elämäntavoilla). Testissä kysyttiin mm. kuinka tyytyväinen olet saavutuksiisi tällä hetkellä, johon vastasin Erittäin tyytyväinen. Se sai miettimään elämäntilannettani ja tähänastisia saavutuksiani ja yllättyksekseni huomasin, että olen saavuttanut kaikki tähänastiset tavoitteeni ja hyvää kyytiä matkalla kohti tulevaisuuden suunnitelmaani, jopa unelmaani: opetusta, ohjausta, koulutusta ja omien töiden valmistusta.

Galleria on melkein valmis! Kaikki muut osiot on auki, paitsi vaatteet ja asusteet, joten käykäähän vilkaisemassa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä ainakin tulen Ulpukkaan käymään kun liikun Lahden suunnalla :)
Langat on oikein kauniita ja ihanan pehmeitä, nyt täytyy vaan löytää täydellinen malli niille.

Päivi kirjoitti...

Kiitos! Langat meni tosiaan niin käsistä, että 2,4 kilosta lankoja on 700 g jäljellä.. Joten äkkiä värjäämään ja kasveja keräämään kun vielä on lehtiä puissa jäljellä. Sitten saadaan Ulpukkaankin lisää värejä!

Anonyymi kirjoitti...

heti kun aiot ruveta värjäämään, tule patoinesi meille Joutjoentielle! Värjää sie, mie vikisen eli kattelen vierestä miten se tapahtuu ja yritän ottaa opikseni.

Päivi kirjoitti...

Joo! Tulen mieluusti, mut kyl siekii saat värjäillä, ei se niin vaikeeta ole. Kunhan ainekset löytyy. Voitaisiin tehdä yhteislankatilaus, jos haluat lankoja värjäillä.