torstai 13. syyskuuta 2007

Kiirettä pitää...

Tällainen on mummon uusi hattu!

Kotiuduin juuri Evon reissulta, huhhuh mikä matka! Vettä satoi kaatamalla melkein koko ajan. Nyt väsyttää ja tuntuu siltä, että olen tulossa kipeäksi.Voi voi... No, tulipa luotua luokan kesken ryhmähenkeä ja juostua jos jonkinmoisilla rasteilla.

Sain mielenkiintoisen tilauksen sinne metsän keskelle! Paikallinen sanomalehti tilasi minulta "kirjekurssin" lehteensä, eli vedän Jouluaskartelukurssin kierrätys- ja luonnomateriaaleista. Sanomalehdessä! Ihan mielettömän hauska ajatus! Nyt pitää siis ruveta ideoimaan, mitä sitten askarrellaan jouluksi.

Galleriassa on auenneet osiot Nuket sekä Teatteritarpeisto. Osa tuotteiden teksteistä on vielä tekemättä, mutta yritän parhaani niiden kanssa, sekä lajitella lisää kuvia, jotta koko Galleria saataisiin toimimaan.

Ensi viikolla alkaa ensimmäinen Wellamo-opiston kurssini, eli Teatteritarpeiston valmistus, joita tunteja pitäisi alkaa suunnittelemaan. Lisäksi lähdemme nyt sunnuntaina 16.9. Ulpukka käsityökauppamme kanssa Kouvolaan 30- luvun markkinoille myymään, ja sinne pitäisi tehdä isot kasat töitä myyntiin(Tervetuloa nykimään hihasta!). Eli värjäystä olisi edessä, sekä neulahuovutusta. Ja sitten on vielä koulu, ja ne ah niin ihanat klo 6.00 herätykset joka aamu. Huomista päivää odotan kyllä innolla, sillä meillä on koulussa Väri ja Muoto-oppia, jota vetää todella mukava ja pätevä opettaja (taidemaalari ammatiltaan), siellä tunnilla sielu lepää!

PS. Mummo sai hattunsa, mutta kyseessä olikin huovutettu hattu! Annoin vähän alea, luin hänelle runoja, kuuntelin hänen runonlausuntaa ja ihailin/analysoin hänen taidettaan. Lisäksi sain kutsun Palvelutalon kiertoesittelyyn ja leffiltaan hänen luokseen! Ja hän ei siis ole minun mummoni, vaan ihan tuntematon ihminen joka tilasi minulta hatun :) Kokonaisvaltaista palvelua kaiketi yhden hatun hinnalla!
No, hänellä oli tarve ja minulla hetki aikaa, näin se maailma toimii.

Terkuin Päivi

Ei kommentteja: