torstai 20. syyskuuta 2007

Joko nyt pitää aloittaa joulun tekeminen?

Koulunkäynti on osoittautunut yllättävän rankaksi, huomaan olevani aika väsynyt, tottumuksen puutetta kaiketi!
Tämän viikon olen pyhittänyt pari-, perhe- ja ystävyyssuhteille, etteivät aivan unohdu taka-alalle. Ja kävin tänään ensimmäistä kertaa pitkään aikaan rauhassa kaupungilla asioilla (ostin mm. itselleni 3 uutta CD:tä ja kävin kirjastossa lainaamassa ison pinon kirjoja!). Jos vielä joku päivä ehtisin kenkäkauppaan, tänäänkin olen kävellyt koko päivän kirpparilta vuosia sitten ostetuilla liian korkeakorkoisilla kengillä ja nyt on jalkapohjat ihan muusina.

Ensi viikonloppuna on Lahden matkustajasatamassa Kalamarkkinat, ja aiomme laittaa teltan Ulpukan ulkopuolelle, josta sain perjantai-illan myyntivuoron. Ja sunnuntaina olen Ulpukassa myyntivuorossa, tulkaa käymään! Jos vaikka saisin hieman neulattua jotain töitä, vieläkään ei tunnu viikolla jäävän aikaa töiden tekemiseen. Ja kumma kyllä, ei myöskään läksyille tai muille kouluhommille!

Olen tänään varannut paikan Lahden messukeskukseen KÄTEVÄ- messuille, jotka ovat 2.-3.11. Sain koulun kautta opiskelijahintaisen paikan ja lupasin tehdä työnäytöksenä pirtanauhaa. Ja huomasin kauhukseni/ilokseni, että sehän on vuoden ensimmäinen joulunajan myyntitapahtuma! Järkyttävää, että vuosi voi mennä näin nopeasti. Ja sitten se iski: kaikki joulukortit on maalaamatta ja painattamatta! Entä miten on muiden joulutuotteiden laita? Onko tonttuja? Ei auta muuta kun lukkiutua työhuoneeseen, laittaa verhot kiinni, sytyttää kynttilät, laittaa joululaulut soimaan ja toivoa että joulumaailma aukaisee ovensa (samalla kun ulkona on mitä kaunein syksy ja sienet metsissä huutavat poimijoita!)

Jos KÄTEVÄ-messuilla ei ole joulutavaraa, asiakkaat ovat aivan ihmeissään : missäs kaikki joulutuotteet ovat?!? Joulu aikaistuu vuosi vuodelta, toivottavasti ne joululaulut eivät alkaisi tänä vuonna niin aikaisin soimaan kaupoissa. Sääliksi käy kassaneitejä...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin Kätevä... voi vitsi ettei Hollolan seuraa ole pyydetty tänä vuonna paikalle. Olisi ollut kaikkea kivaa. Harrastajapohjalta taas ei raaski ottaa paikkaa vain sitä varten että pääsis myymään muiden kamoja.
Viikonloppuna olin Turussa viikinkimarkkinoilla ja pidin kavereitten yhteiskojua ihan omaksi ilokseni. Oli kivaa!

Päivi kirjoitti...

Hei voisinhan mä kysyä, jos vaikka saataisiinkin paikka seuralle! Siellä taitaa olla tilaa. Tai sitten sinä? Eija Pensasmaahan pitäisi ottaa yhteys, taito-hämeen sivuilta löytyvät yhteystiedot.