sunnuntai 9. syyskuuta 2007

Ihania mummoja!

Nyt kun on siitä kasvivärjäyksestä puhuttu, niin löysin itselleni viikonloppuna täydellisen paikan moiselle puuhalle. Hartolassa kauniin kirkasvetisen järven rannalla, josta löytyy vanhempieni juuri hankkima kesämökki. Lupasinkin jo pitää äidilleni yksityiskurssin kyseisestä aiheesta! (Muuten, rannasta löytyi valtavat määrät ihania värejä antavia kasveja, kuten PAATSAMA. Värjätty lanka on kaunista vahvaa vihreää ja tarttuu heti ja hyvin lankaan, vinkkinä muille värjäreille!)

Sain viime viikolla Ulpukkaan tilauksen 75-vuotiaalta mummolta, joka oli nähnyt hattujani kaupassamme myynnissä ja ihastunut niihin. Soittaessani tänään hänelle jäin suustani kiinni melkein puoleksi tunniksi, ihana mummo! Lupasin mennä "asiakaskäynnille" hänen luokseen paikalliseen vanhusten palvelutaloon ja viedä hattuja ja lankamalleja näytille, josta hän saa sitten valita mieleisensä värit,mallin ja koristeet. Niin ja keskustelin Ulpukassa myös 99 vuotiaan rouvan kanssa, joka käveli omin jaloin ilman mitään apuvälineitä ja oli niin ihastuttava ja pirteä kuin olla voi. Sanoi käyvänsä "vanhojen rouvien" käsityöpiirissä, melkein 100- vuotias mummo!

Tänään aukeaa (toivottavasti)kotisivujeni Galleria, vaikka sieltä puuttuu valtava määrä kuvia. Kaikki keskiaikapuvut on kuvaamatta. Pitäisi olla malli, tai nukke. Vai menisinkö itse? Olen jo yksillä sivuilla vaate- ja hattumallina ja aina tuntuu yhtä oudolta katsella niitä sivuja, kun on oma naama vastassa. Ensi viikolla yritämme avata myös Tuotteet-osion, jotta saa jotain kuvaa mitä minä oikein sitten teen.

Ja huomenna taas kouluun! (Lähdemme keskiviikkon yön yli retkelle Lammin Evolle koko HAMK:in uusien oppilaiden kanssa(alkupamaus), toivottavasti tulee hyvä sää.)

5 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Hei

Olen itsekin käsityöyrittäjä. Paperityöläinen lähinnä. Olen Lahdesta minäkin kotoisin. Käväisin kotisivullasi. Ihanan näköisiä töitä sinulla! Onneksi olkoon!

Hanne Sinisestä Huoneesta
http://www.sininenhuone.net/

Päivi kirjoitti...

Voi kiitos!

Kauniit ovat sinunkin sivut ja ihania kuvia, kävin katsomassa! Onnea sinullekin jatkoon.

Terkuin Päivi

Eijan kudontaputiikki kirjoitti...

HEI! Ja onnea minunkin puolestani. Hannen sivuilta löysin kivan blogisi:) Itse olen kanssa pikkuinen (sivutoiminen) käsityöyrittäjä.

Päivi kirjoitti...

Kiitos! Sitä aina tarvitaan :)

Päivi

Päivi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.