maanantai 19. toukokuuta 2008

Uimaan!

Olipa viikko! Mies oli lomalla Turkissa veljensä kanssa "viimeistä kertaa", ts. enää ei voi lähteä noin vaan kun on vauva talossa, kuulema. Mä olen siivonnut hullun lailla ja reuhtonut ja kantanut painavia lasteja, mutta mitään supistuksia ei ole tullut niin voin ihan hyvin siis jatkaa reuhtomista :D Nyt on sitten siistiä, voi hitsit sentäs! Huomenna mene viimeistä kertaa kouluun, palautan jotain töitä, otan jotain mukaani ja teen vielä viimeiset palautettavat pois alta. Painan huomenna mm. tekemilläni seuloilla lastenhuoneeseen verhot vanhoihin verhoihin, jotka satuin löytämään liinavaatekaapista (sattui olemaan just oikeaa vihreää sävyä ;)
Sitten se taitaa alkaa se kesäloma! Koitan hoitaa asiat niin ainakin...

Maha kasvaa hienosti. Oltiin tänään kuuntelemassa suuhygienistin ja ravintoterapeutin luentoa (minä jo toista kertaa) ja nyt kyllä toivon, että vauva ei ole epämuodostunut kun oon juonut silloin tällöin - no ehkä 2-3 purkkia koko tän raskauden aikana- ACE- vitaminoitua mehua, ja se A-vitamiinin oli kiellettyjen listalla. Kyllä musta ehkä vouhotetaan vähän liikaa noissa asioissa... Edelleen syön kuituja HIENOSTI ja rasvankäyttöni on jopa MALLIKASTA :D

Päivällä käytiin valitsemassa Terrasta keittiöön tasot ja tiskiallas. Iskä lupasi tulla ensi viikonloppuna miehelle kaveriksi keittiöremppaan, kun en mä voi noin painavia juttuja kyllä nostella, siis mitään kaapistomoduleita nostaa seinälle "poraa sä ni mä pidän näitä kiinni!!" meiningillä. Hienoa, saadaan oikein aimo harppaus kitsöniä eteenpäin!

Sain muuten mielenkiintoisen tilauksen: Avainsäätiö tilasi multa viittomanuken, jota käytetään siis keshitysvammaisten lasten kanssa työskenteltäessä. Kiva tehdä sellainen vaihteeksi! Saan lisää kuvia nettisivuillekin :) Nukke on aika iso, eli sitä pidetään sylissä ja kädet työnnetään nuken hihoihin, joiden päissä on valkoiset hansikkaat joihin kädet pujotetaan. Nukesta tulee peikkotyttö! Kiva päästä toteuttamaan taas itseään.

Kävin muuten viime keskiviikkona uimassa ja hittovieköön että oli todella kylmää vettä! Siinä oli justiinsa sellainen kylmempi kausi takana ja kävin sellaisessa pienessä lammessa, joka reagoi sekä kylmään että kuumaan ilmaan yhtä nopeasti. Jalat meinas krampata, mutta mitään supistuksia ei kuitenkaan tullut! Saan siis myös huoletta aloittaa kesän uimakauden jo nyt, kun alakerran asukki ei ole moksiskaan.
Ihanaa!!

Vielä pitää kertoa, että liikkeet on vahvistuneet tosi paljon. Kaveri oikeen muilii tuolla mahassa, välillä tekee oikeen kipeetä. Mieskin tuntee liikkeet nyt kunnolla, vaikka on tuntenut jo monta viikkoa jotain liikehdintään mahan läpi. Ja 10 päivän päästä on taas neuvola, siellähän sitten taas nähdään miten asiat on.

Ei kommentteja: