torstai 1. marraskuuta 2007

Mahtavaa!

Onpas ollut aika moista hulinaa nämä viime viikot. Olen tosi tyytyväinen itseeni tällä hetkellä. Viikonlopun kasvivärjäilyt meni tosi hyvin, saatiin Merwin kanssa aikaiseksi mahtavia purppuran ja lilan sävyjä, sekä sinapin väristä ja joitain beessejä (näitä sitten myynnissä viikonlopun KÄTEVÄ -messuilla!)Nyt on edessä enää kamalin vaihe, eli lankojen selvittely ja vyyhditys...
Kuvasimme samalla lehteen kahden seuraavan jouluaskartelujutun työvaihekuvat ja tein kyseiset koristeet valmiiksi. Jutun jälkeen tekemäni työt arvotaan lehden lukijoiden kesken, hauska idea minusta! Ja tottakai joka välissä yritin epätoivoisesti maalata joulukortteja, jotta pysyisin deadlinessa ja saisin kortit maanantai aamuksi painoon.
Vietimme Merwillä kaikkien värjäilyiden, maalaamisen ja askarteluiden lomassa lisäksi kekriä, joka oli minulle aivan uusi kokemus. Ja kivaa oli :)

Viikonloppuna Merwillä kasvivärjäiltyjä lankoja

Uskomatonta, mutta sain kuin sainkin maalattua joulukortit ja vietyä ne painoon niin, että saan nekin huomenna ulos ja KÄTEVÄän myyntiin. Tosin myöhästyin painosta yhdellä paivällä maalattuani su-ma välisenä yönä kortteja aamu kolmeen asti ja ma-ti välisenä yönä aamu neljään. Huomenna näen työni tuloksen, vähän kyllä jännittää!
Vielä pitäisi väsätä tonttuarmeijaa ja luoda pirtanauhaan loimet, niin olen valmis messuilemaan. Taas huomaan että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken.

Mutta eihän tämä tähän lopu! Oltiin eilen luokkani kanssa Hämeenlinnassa viettämässä Halloweenia, ja pitihän sinnekin ommella puku, jonka tein eilen työvuorossa Ulpukassa. Vähän kyllä nauratti ommella mustaa satiinia, tylliä ja pitsiä ja sovitella niitä siellä päälleni. Onneksi kaikki asiakkaat tajusivat heti, että ompelen Halloweenasua. Puku onnistui ja juhlat olivat kivat.

Tänään palkitsin itseni käymällä kampaajalla 3. kertaa elämässäni, viime kerrasta onkin jo 6 vuotta... Kyllä olen tyytyväinen lopputulokseen! Kävin parturi-kampaaja koulussa laitattamassa raidat ja leikkauksen ja voin kyllä suositella kaikille lämpimästi. Vähän kyllä nolotti, kun istuin penkissä 3 h 15 min niin välillä tuli uni, viime yönä ei tullut nukuttua ihan hirveästi. Onneksi nuori kampaaja opiskelija oli kanssani samalla aaltopituudella ja naureskelimme pilkkimiselleni.

Ei muuta kun tukka putkella mennään, työn iloa kaikille :)

Ei kommentteja: