perjantai 9. marraskuuta 2007

Viikonloppua odotellessa

Kätevä on takana ja uudet tapahtumat edessä. Oli mahtava viikonloppu! Ihmisiä oli liikkeellä mukavasti ja kaikilla hyvä mieli. Sain myös muilta myyjiltä saman vaikutelman, melkein voisi sanoa että paras Kätevä tähän mennessä.
Liikkeellä oli myös valtava määrä tuttuja! Melkein joka toinen asiakas oli tuttu. Sain moikkailla ja höpötellä koko ajan. Näin vanhoja ja uusia koulukavereita, sukulaisia ja ystäviä, sekä asiakkaita Ulpukasta.

Paikalla oli myös tietysti ihana Tuija Leinonen, jolta taas ostin uusia haltioita kotiamme koristamaan. Tällä kertaa mukaani lähti kaksi TONT-TUa, jotka saavat tästä lähtien ujeltaa meidän ikkunassa jouluisin. Oli kiva jutella Tuijan kanssa taas.

Viikko on mennyt nopeasti ja vähillä unilla. Perjantaina painosta hakemistani 1000 joulukortista on jäljellä enää n.400 kpl. Korttien vastaanotto on ollut loistava ja tilasinkin jo maanantaina uusintapainoksen 3000 kpl. Uskomatonta!


Loput joulukorttimallini voi käydä katsastamassa nettisivuillani, kunhan saamme ne laitettua sinne. Pelkkien Kätevässä myymieni korttien perusteella on sähköpostiini tullut uusia tilauksia asiakkailta "lisää näitä ihania kortteja!" :)

Olen koko viikon yrittänyt melkeinpä epätoivoisesti tehdä koulujuttuja pois alta kaikkina vapaa-ajan hetkinä. Töiden, portfolioiden ja oppimispäiväkirjojen palautuspäivät lähestyvät uhkaavaa vauhtia, eikä minulla ole hajuakaan valmiista töistä. Olen nyt kolme päivää vääntänyt puuttuvia niinitöitä punontakurssille ja voin kertoa, että kysessä ei ole mikään lempimateriaalini. Niinen työstäminen on hidasta ja puuduttavaa työtä. Yhden korin tekemiseen saa laitettua jopa 60 tuntia ihan helposti. Toivotonta! Kiva oli oppia kyseinen taito, mutta luulenpa että käytän niintä vastaisuudessakin ainoastaan pakettinaruna.

Edessä on vapaa viikonloppu pitkästä aikaa. Tiedossa on kuitenkin yhdet tupaantuliaiset ja isäinpäivä, mutta nämä ovatkin asia erikseen, kun kyseessä on sentään minun rakkaat ihmiset, eivät työt. Ja saan kerrankin nukkua aamulla, ettei tarvitse herätä herätyskellon piipitykseen.

Ei kommentteja: