torstai 15. marraskuuta 2007

Valmista!

Yksi punontatöistäni: rottinkinen nuken sänky. Sänkyyn tulee vielä vihreä kukkakangasvuorailu ja käsin virkattua pitsiä. Ja jos joskus tulee vastaan kauniit renkaat, muutan sängyn nukenrattaiksi ja punon sänkyyn kahvan. Siihen asti se saa pysyä tuollaisena.

Sain kuin sainkin punontatyöni valmiiksi ja palautettua määräaikaan mennessä ja siihen olen tyytyväinen! Vaikka väänsin keskiviikon vastaisena yönä aamu neljään asti sormet ruvella töitä, jouduin olemaan keskiviikkona pois koulusta, jotta olisin saanut puuttuvat työni tehtyä. No, jatkoin vääntämistä aamulla ja tein vielä portfolion/oppimispäiväkirjan työvaiheista. Portfolion lopputulokseen en välttämättä ole täysin tyytyväinen, mutta pääasia on, että olen oppinyt jotain uutta. Ja toisaalta kaikki tiedot ja valokuvat löytyvät täältä koneelta, joten voin aivan hyvin myöhemmin (esim. TAMMIKUUSSA, kun on kuollutta töiden saralla)ainakin YRITTÄÄ tehdä paremipa versioita portfolioista. Tosin yleensä Murphyn laki toteutuu minun kohdallani niin usein, että on oletettavaa että tietokone kaatuu ja kaikki tiedot katoavat kuin tuhka tuuleen!

Sitä odotellessa työtahti vaan kiristyy. Tänään käyn hakemasta painosta uudet 3000 joulukorttia ja alan postittamaan niitä jälleenmyyntipaikkoihin isoina nippuina. Samalla käyn kaakelikaupoissa etsimässä mallikaakeleita keittiöömme, jonne on juuri huudettu huuto.netistä uudet kaapistot ja tiskikone. Eli kaiken kiireen keskellä ja vielä joulun alla ryhdymme tekemään vielä KEITTIÖREMONTTIA!!! Melkein naurattaa, tai en tiedä pitäisikö itkettää? Mutta jostain sitä aikaa aina kummasti löytyy. Vaikka yöunet edelleen ovat vähissä... Lisäksi viikonloppuna on taas edessä myyntireissu. Tällä kertaa suuntaamme Varpun kanssa Hyvinkään taidemuseolle Taidekäsityöläisten marrasmarkkinoille jossa siis myynnissä minun ja Varpun Tonttupajan töitä, sekä otantaa Ulpukan tavaroista. Kaikki sinne joulutunnelmoimaan siis!

Tänään ja huomenna teen EDELLEEN tukka putkella töitä, että olisi jotain tonttuja Hyvinkäälle ottaa mukaan. Mutta huomenna alkaa koulussa uusi aine: mosaiikkityöt! Suunnitelmanani olisi tehdä vaakasuunnassa kapea ja pitkä työ, jossa on joko kettuja rivissä tai luolamaalauksesta kopioitu metsästystapahtuma. Täytyy vielä miettiä, kumpi puhuttelee enemmän.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nukensängystä tuli todella kaunis! Toivottavasti löydät jostakin siihen vaunujen renkaat. Se luolamaalausaiheinen mosaiikkityö kuulostaa upealta.

Päivi kirjoitti...

Kiitos! Täytyy pitää silmät uki tuolla kaupungilla ja kirppareilla niitä renkaita varten.

Mosaiikkityöni päätin tehdä just tuosta aiheesta, tosin se muuttu niin, että työ tulee 3 osasta, joissa on jatkuva metsästystapahtuma. Hassu juttu, mutta unohdin että työssä piti olla teema: "intohimot ja irtiotot taiteessa", ja ihan sattumalta tuli näin sopiva aihe. Kaikki muinainen on minulle intohimona ja luolamaalaukset on ensimmäistä taidetta mitä on löytynyt :D Ei olis ketut tähän kelvanneet!
Toivottavasti työstä tulee hieno, työstäminen ainakin on suunnattoman hauskaa! Ja valmis kuva tietysti liitetään tänne ;)

Hauskaa joulunodotusta!

Hanne kirjoitti...

Hei

Täytyy käydä kommentti jättämässä. Käyn lukemassa blogiasi, vaikken juuri ole kommentoinutkaan. Kaipasin omaan blogiini äskettäin juuri kommentteja. Harmittelin, kun niitä niin vähän oli vaikka kävijätilastoista näen, että kävijöitä on. Tuntui mukavalta, kun lukijat sanoivat, että täällä ollaan. Hyvää joulun odotusta!

Päivi kirjoitti...

Totta puhut! Pitäis muistaa itsekin käydä kommentoimassa muita blogeja... Kiva kun kävit :) Samoin sinulle hauskaa joulun odotusta!