perjantai 8. helmikuuta 2008

Eipä tässä kummempia :)

Näin se aika taas menee!

Olen hyvin onnellinen tällä hetkellä ja elämässä pyyhkii hyvin. Kiirettä tosin pitää koulun ja kodin välillä suhatessa ja töitä jakaessa, mutta kyllä me selvitään.

Tämänhetkinen murheenkryyni on meidän keittiöremontti, joka ei kerta kaikkiaan ota edistyäkseen. Tietenkään asiaa ei yhtään auta se, että mies tekee pitkää päivää ja harrastaa paljon ja se että mulla menee viikot aika pitkälti Hämeenlinnassa... Viikonloput haluaisi omistaa parisuhteelle ja sosiaaliselle elämälle ja sille, että saisi vaan olla ja lekotella. Päätimme kuitenkin raahata huomenna keittiön kaapistot alustaville paikoilleen ja päättää vihdoin sähköpistokkeiden paikat, jotta saisimme homman eteenpäin. Mutta vasta huomenna! Tänään teemme pitaleipiä ja katsomme leffan, jota olen odottanut liian kauan: Pan's Labyrinth eli El Laberinto del fauno, Guillermo del Toron huippuohjaus! Seuraavaksi voikin sitten ruveta odottelemaan del Toron ohjaustaidonnäytettä Hobitteihin (hassu puhua siitä monikossa, mutta elokuvia tulee kaksi. Toivottavasti del Toro päätyy sen ohjaamaan).

Mitäs tässä sitten sen kummempia. Lorujumpat on menneet hyvin, tosin niiden vetäminen on yllättävän rankkaa hommaa vaikka hauskaa onkin. Väsymystä yrittää pukata, mutta minä nukun sitten senkin edestä. (Nykyään tuntuu siltä, että nukun aina ja joka paikassa kun on mahdollisuus :D )

Lisäksi elokuinen kaason pestini teettää "työtä", kun olen morsiamen henkisenä tukena ja sanon mielipiteitäni pukuihin, kukkiin, väreihin ja sen semmoisiin. Iltaisin on nettilinjat kuumina, kun viestejä ja kuvia lähetellään edes takaisin. Mutta minä tykkään!

Nyt taitaa kuitenkin vähän kutsua noi keittiöhommat!

Ei kommentteja: