tiistai 1. tammikuuta 2008

Hyvää uutta vuotta!

Omani vietin rauhallisesti kotona ja maalla, ja oltuani kuskina alkuillan, tulimme kotiin kahden aikaan aamulla, jolloin avasin pienen kuohuviinipullon ja telkkarin. Katsoin hyvällä omallatunnolla Sinkkuelämää maratonin ja tiedän vihdoin miten sarja päättyi, ja tietysti tippa linssissä vähän väliä... Nukkumaan menin puoli kuusi aamulla ja tänään heräsimme puoli viisi!Iltapäivällä, ihan uskomatonta. Siitä lähtien olen lukenut kirjaa Harry Potter and the deadly hallows ja voin kertoa että se on ihan tajuttoman hyvä! Viisi tuntia pelkkää lukemista takana, mitään muuta ei kuule eikä näe. Otin pienen tauon kuitenkin, kävimme lenkillä ja ajattelin tulla tietokoneelle muutamaksi minuutiksi.

Tein paljon uudenvuodenlupauksia ja yhden toiveen. Toivottavasti pidän lupaukseni ja saan toiveeni. Toivetta en kerro, mutta lupasin itselleni asettaa koulun etusijalle tästä lähtien ja käyttää aikani paremmin. Toisinsanoen yritän välttää paniikkitilanteita ja tehdä hommat heti kun ne tulee tehtäviksi, eikä edellisenä iltana/yönä. Sain ensimmäisen numeroni koulusta (punonnasta, olenkin aikaisemmin kertonut siitä ja liitin tänne kuvan yhdestä työstäni, siitä nukensängystä) ja olin puulla päähän lyöty saatuani numeron 5. Luulin että arvostelu on tiukempi tai sitten olen vaan itse niin älyttömän tarkka omista tekeleistäni, etten ikinä antaisi itselleni 5 kurssista, jossa olisi omalla kohdallani ollut parantamisen varaa. Toisaalta: jos mitään parannettavanvaraa ei olisi, niin miksi opiskelisin?

Varvas voi ihan hyvin, siitä lähtee kohta kynsi yök. Mutta se siis paranee. Kävin jopa viime viikonloppuna tanssimassa sillä ja hyvin toimi. Aiomme myös lähteä luokkakaverini kanssa lähiaikoina DTM:ään Helsinkiin, en ole ikinä käynyt siellä. Ystäväni kertoi, että paikka on kuin mulle tehty, joten en jaksa odottaa!Muuten tajusin juuri, että ensimmäistä kertaa aikoihin mulla on viikonloppuja edessä joissa ei ole mitään merkintöjä! Vapaita viikonloppuja tehdä mitä huvittaa! Siksi lähdin viime viikonloppunakin viihteelle, vaikka en ollut suunnitellut mitään sen suuntaistakaan. Taisin lähteä siksi, että kerrankin saatoin!

Nyt takaisin Harry Potteri- maailmaan, ehkä saan kirjan luettua tänä yönä, onhan mun unirytmikin mennyt ihan sekaisin, miksi siis muuttaa sitä. Alle 200 sivua lukematta :D

Ei kommentteja: