keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Pitäiskö päivittää vai?

Voi että miten nopeasti aika kuluukaan... Paljon on tapahtunut, hyvää ja huonoa. Elämää se vaan on :) Veikka on kasvanut kovasti! Eilen neuvolassa oli mitat 9 kg ja 70,7 cm. "Hymypoika", niinhän se on. Tällä hetkellä lapsi on tehnyt suuhunsa jopa yhden hampaan, jota tehtiinkin sitten kiukulla ja kuumeella pari viikkoa. Ja nyt uutta pukkaa, toivottavasti ei niin kovasti särje tällä kertaa. Vaikka viime yö oli kyllä aika kamala :(

Olemme lähdössä nyt viikonloppuna ensimmäistä kertaa miehen kanssa kahdestaan reissuun!!! Kangasalla on serkkuni häät, ja Veikka menee pappalaan hoitoon yöksi. Oi onnea ja iloa! Häissä on tiedossa myös laulukeikkaa, vähänpikkasen jännittää sekin ;)

Veikka on niin kova liikkumaan, että äidin pitäis olla joka paikassa yhtä aikaa. Pieniä esineitä menee suuhun yhtä mittaa ja vähän väliä pää kolahtaa maahan kun seisomishrjoitukset menee vähän pieleen. Kävelemään olis kova hinku, saa nähdä miten käy! Äiti ja isi on molemmat lähteneet kävelemään 10 kuisena, Veikalla tulee kiire, jos yrittää pysyä perässä ;)

Töihin pitäisi palata kuukauden päästä, mutta missä ihmeen välissä niitä töitä sitten tehdään?? Yks kun on jalassa kiinni koko ajan, hiukan vaikeaa. Ja kotihommiakin pitäisi tehdä.

Ei kommentteja: